Aktualno > Pasje debate

kaj naj storim????

(1/5) > >>

mateycha:
ojla!
imam en problem. živim na vasi kjer je logično veliko psov, vendar jih imamo vsi na povodcih oziroma nekje v svoji bližini! Ampak kot vedno je tudi v naši vasi en neodgovoren človek ki ima svoja dva rottweilerja prosto spuščena >:( povrh vsega pa sta enega psa že tako pogrizla da so ga morali uspavati :'( !!! že večkrat sem ga opozorila naj ju ima pod kontolo ker sma pač na sprehodu ne bi mogla obvladati njegovih+svojih psov hkrati, a se za to sploh ne zmeni. mnogi mi rečejo naj se ne trudim ker ima on pač veze na policiji in ne bom nič dosegla, vendar tako ne gre več! mislim da imam pač pravico da se na svojem ozemlju gibljem brez strahu ??? psoma pa nočem nič žalega saj nista kriva sama temveč njun nesposoben lastnik >:(
prosim za kakšen nasvet...hvala

rapgirl:
Takšni NEODGOVORNI (NEMORALNI) lastniki mi grejo res na živce >:( >:( >:( >:( >:( >:(!!!!! Mogoče pa bi vseeno poskusila na policiji? :( Ali pa pokliči društvo proti mučenju živali in jih uprašaj za nasvet. Mogoče ti pa bojo oni znali pomagati.  :-[ Kolikor jaz vem bi morali psi nevarni okolici nositi nagobčnike.

scythe:
Pri nas smo imeli podoben problem. S tem, da lastnik ni imel vez na policiji je pa zelo premožen in vpliven. Tako smo samo vztrajno delali prijave na policiji (ko se je zgodil kakšen incident z njegovimi psi) in klicali na dom (kjer je njegova žena takoj ob omembi psa vrgla dol, prej pa te nahrulila). In očitno je zaleglo, kajti omenjena družina je naredila na svojemu vrtu (ki je ograjen, ampak psov, to ni oviralo, da ne bi pobegnili in napadali) električnega pastirja. In psi niso več uhajali. Sedaj imajo samo še enega rotta, ki pa ne uhaja več, ampak se samo dere izza ograje. Kar pa nikogar ne moti, važno, da so psi pod kontrolo.

mateycha:
sej to mi gre ful na živce - ker bi jim smo eno ograjo postavil in nebi bilo več problemov! Vsi sam čakamo da bo en kakega otroka ugriznil ker je vas polna otrok...nej bi jim vsaj nagobčnike kupu!!!! >:( jaz bom klicala na policijo kaj naj storim in če ne bodo ukrepali pa primem puško in streljam..ampak ne pse ampak njega ;)

rapgirl:
Men gre na živce da nihče ne ukrepa, dokler se kaj ne zgodi  >:((v najhujšem primeru kdo umre - bog ne daj)! In zakaj morajo bit najprej žrtve, da kdo sploh ukrepa.  >:( Veliko sreče na policiji!

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo